ناقلاها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() درباره وبلاگ نویسندگان طرز تهیه قارچ شکم پر با سس خامهقارچ ها اشتها آور عالی هستند و دستورالعمل های آشپزی مخصوص با این پرخاصیت های خوشمزه بسیار تنوع دارند که یکی از آنها قارچ شکم پر است ، رسپی که به دهها مدل در سرتاسر دنیا آن را آماده و سرو می کنند. در این بخش از آشپزخونه نمناک می توانید چگونگی پخت قارچ خوش مزه شکم پر با سس خامه ای را یاد یگیرید قطعا پخت این غذا آسان است و این قارچ شکم پر با سس خامه ، واقعا خوش مزه است، این دستور العمل واقعا آسان مطمئنا نظرهمه را جلب خواهد کرد. دستور پخت قارچ شکم پر با سس خامه Mushrooms stuffed with cream sauceدستور تهیه قارچ شکم پر با سس خامهمواد لازم
دستورالعمل ساقه تمام قارچ ها را ببرید و سپس آن ها را با دقت بشویید تا هر گونه کثیفی را پاک کنید. با احتیاط ساقه را از بقیه قارچ ها جدا کرده و داخل آن ها را خالی کنید همچنین باید به دقت لبه داخلی کلاه را از بین ببرید. سیر و جعفری را خرد کرده . نصف سیر و کمی جعفری را کنار بگذارید. در تابه روغن سیر را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی،شود سپس سیر را بیرون آورید . در این مرحله روغن عطر بسیار خوبی خواهد داشت. ساقه قارچ بریده شده، جعفری را اضافه کنید و سپس کمی آب و نمک برای طعم دارکردن اضافه کنید و با حرارت کم بپزید، دقت کنید قارچ ها خشک نشوند. پنج دقیقه بعد، قارچ های باقی مانده را با قسمت توخالی به سمت بالا که با روغن اسپری شده قرار دهید و بگذارید آرام بجوشد. هشت دقیقه بعد قارچ را با نمک مزه دار کنید. آن ها را دوباره درنمک بغلتانید. ساقه قارچ را از روی حرارت بردارید و خورش را در مخلوط کن همراه با سیر و جعفری خام بریزید. سرکه اضافه کنید تا سس نیمه غلیظ به دست آید. سس خامه ای را روی قارچ گریل بریزید. و دو دقیقه حرارت دهید.
قارچ شکم پر با پنیر Mushrooms stuffed with cheese creamدستور تهیه قارچ شکم پر با پنیرمواد اولیه
دستورالعمل ساقه قارچ را ببرید و بردارید، و آن ها را به خوبی تمیز کنید ، و قارچ های تو خالی را داخل ظرف رو به بالا قرار دهید. آن ها را با نمک مخلوط کنید. قارچ را با پنیر پر کنید. ظرف را دو دقیقه بپوشانید.
قارچ تازه شکم پر با خامه بروکلی Fresh mushrooms stuffed with broccoli creamدستور تهیه قارچ شکم پر با بروکلیمواد لازم
دستورالعمل ساقه قارچ را ببرید و آن ها را به خوبی تمیز کنید. در یک ماهی تابه با روغن داغ، بروکلی، پیاز، ساقه قارچ، سیر و کمی نمک را بریزید. مقداری از پیاز را کنار بگذارید. مواد اولیه را زمانی که سرخ شدند له کنید باید مخلوط صاف شبیه پوره به دست آورید. پنیر و سینه بوقلمون خرد شده را به خامه اضافه کنید. در انتهای ظرف شیشه ای، پیاز های خلالی و روغن اضافه کنید . قارچ ها ی تو خالی به سمت بالا قرار دهید و کرم روی آن ها بریزید. کمی جعفری روی آن بپاشید می توانید با مارچوبه تازه تزیین کنید. 20 دقیقه در دمای 150 درجه سانتیگراد بپزد
قارچ شکم پر با سس بولونیایی Mushrooms stuffed with bolognese creamدستور تهیه قارچ شکم پر با سس بولونیاییمواد اولیه
دستورالعمل سس بشامل و بولونیایی را در تابه حرارت دهید و به خوبی مخلوط کنید و نمک را اضافه کنید. در ماهی تابه، قارچ های مزه دار را قرار دهید، در دمای 180 درجه سانتی گراد طوری که قسمت تو خالی بالا باشد بپزید. قارچ را از فر بیرون آورید و آن ها را با سس بشامل و بولونیایی پرکنید. پنیر موزرلا و خرده نان را روی آن بریزید. 20دقیقه در فر ذوب می شود. در نهایت آن ها را از فر بیرون آورید و جعفری روی آن بپاشید. غذا را سرو کنید و از قارچ شکم پرلذت ببرید. طرز تهیه چند نوع قارچ شکم پر خوشمزه و لذیذ مجلسی!نوع مطلب : برچسب ها : لینک های مرتبط : پیوند روزانه آمار وبلاگ
امکانات جانبی |
|